Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El centres escolars de l'Eliana es preparen per al nou curs

• Les regidories d'Educació i Serveis Municipals col·laboren en el condicionament de les instal•lacions per a una atípica ‘volta al col•le’.

L'Ajuntament de l'Eliana està col·laborant, durant aquests mesos d'estiu, amb els centres educatius públics de la localitat per a la seua adaptació a la normativa actual per al pròxim curs 2020/2021. Tot això amb l'objectiu de garantir una ‘volta al col·le’ segura per als escolars elianers, i que es complementarà amb les tasques habituals de manteniment que, com cada any, es realitzen durant el mes d'agost.

D'aquesta manera el CEIP El Garbí, Virgen del Carmen, Monte Alegre, l’Olivera i l'IES l'Eliana han buscat adequar els seus espais i condicionar les seues instal·lacions per a complir els protocols de seguretat, distància social i les ràtios en un moment marcat per la pandèmia de Covid-19. Així com la resta de centres privats i concertat del municipi.

Per part seua, la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana contractarà una vintena de professors i monitors de menjador per als centres públics de l'Eliana a partir del mes de setembre amb l'objectiu d'atendre les necessitats de creació de grups d'alumnes per a assegurar les pautes sanitàries de distanciament i de grups de convivència. Així mateix, els centres rebran una dotació econòmica extra per a adaptar-se a la nova normativa, així com per a garantir la màxima presencialitat possible en les diferents etapes educatives. 

La regidora d'Educació, Eva Santafé, ha recordat que l'escenari és canviant i que s'haurà d'adaptar a l'evolució de la pandèmia i ha desitjat al personal docent i administratiu que gaudisca de l'estiu, a l'espera de recuperar la normalitat davant l'arribada dels alumnes i les alumnes elianeres.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon