Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant viurà el dissabte, 25 de juliol, la màgia de la música al carrer gràcies a la Serenata Coral

Vilamarxant:

Com a conseqüència de la pandèmia que està assotant a tots els territoris, la música ix a l'espai públic perquè la ciutadania de Vilamarxant puga assaborir-la durant l'estiu.

Així, la Serenata Coral oferirà tres recitals a partir de les 23 hores. La Replaça serà el lloc en el qual començaran estes actuacions a les 23 hores. Després, a les 23.20 hores es realitzarà en Caurín amb Gómez Arnés. I, finalment, a les 23.40 hores, en Furs amb Santíssim Crist de la Salut.

La Regidoria de Cultura de Vilamarxant, dirigida per Miguel Navarro, insta a la població que mantinga les mesures de seguretat i higiene dictades per les autoritats sanitàries per a garantir la convivència de tots els assistents.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon