Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Més de 100 estudiants faran l'examen de la PAU en l’IES l’Eliana


• L’institut ha dotat als alumnes de màscares i gel hidroalcohòlic per a mantindre la seguretat durant les proves   
Un total de 101 alumnes i alumnes estan realitzant del 7 al 9 de juliol les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) en l'IES l'Eliana. D'ells, 81 han cursat Batxiller i la resta es divideixen entre els que provenen de Cicles Formatius i els que aspiren a pujar la nota que van obtindre en les mateixes proves l'any passat. 

L'institut ha dotat a l'alumnat i personal de màscares i ha facilitat gel hidroalcohòlic en totes les entrades per a garantir una major seguretat durant la realització de les proves. L'ús de màscara és obligatori en totes les instal·lacions a excepció del moment de realització de les proves, quan, una vegada asseguts en els seus respectius pupitres, els estudiants poden prescindir d'elles.
Els exàmens d'enguany es realitzen en el gimnàs, espai que compta amb les condicions necessàries per a garantir la distància mínima d'un metre i mig de separació entre els estudiants. A més, la Policia Local està col·laborant amb l'institut aquests dies per a afavorir les mesures de seguretat durant les entrades i eixides del centre.

L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha desitjat als joves estudiants molta sort durant aquestes tres jornades en una excepcional situació que determinarà un moment clau de la seua etapa educativa.

imatge del día 7 al IES

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon