Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana et Beca incorpora a 22 estudiants a l’Ajuntament

Els joves, d'entre 18 i 30 anys, realitzaran les pràctiques formatives gràcies al programa municipal.
Els 22 estudiants beneficiaris del programa municipal ‘L'Eliana Et Beca’ s'han incorporat aquest dilluns, 6 de juliol, a l'Ajuntament per a realitzar pràctiques formatives de cicles formatius i universitaris durant l'estiu.

L'objectiu d'aquestes ajudes, convocades per la Regidoria de Polítiques de Joventut i en el qual invertirà 15.500, és que els joves d'entre 18 i 30 anys puguen completar així la seua formació amb una ajuda econòmica que també puguen utilitzar durant el curs acadèmic. 
Els beneficiaris realitzaran les pràctiques formatives distribuïdes en els mesos de juliol i agost en les àrees de Modernització, Comunicació, Persones Majors, Urbanisme, Esports, Promoció Lingüística, Biblioteca, Alcaldia, Formació de Persones Adultes i Medi Ambient.
Cadascuna de les beques, que no superarà les 20 hores setmanals, està dotada amb un import de 500 euros bruts mensuals finançades íntegrament a través de pressupost municipal i finalitzarà el pròxim 31 d'agost. 

L'alcalde, Salva Torrent, ha donat la benvinguda als joves aquest matí en el Saló de Plens i els ha convidat a aprofitar l'oportunitat de posar en pràctica l'aprés durant el curs en aquesta primera presa de contacte amb el món laboral.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon