Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana convoca de nou les ajudes de loguer per a jovens fins als 35 anys

Les sol·licituts podran presentar-se fins al 28 d’agost i les subvencions podran aconseguir els 600 euros anuals

L'Ajuntament de l'Eliana ha obert, un any més, la convocatòria d'ajudes per al lloguer d'habitatges per a joves d'entre 18 i 35 anys empadronats en la localitat. Així, el Consistori destinarà un total de 6.000 euros per a oferir subvencions de fins a 600 euros anuals per al lloguer de l'habitatge habitual en el municipi.

Perquè els beneficiaris puguen rebre el cent per cent de la subvenció, els seus ingressos anuals hauran de ser inferiors a 22.558 euros (600 euros anuals). Aquells els ingressos anuals dels quals estiguen compresos entre 22.558 i 26.318 euros, podran optar al 75 per cent de l'ajuda màxima. La tercera categoria estableix uns ingressos anuals d'entre 26.318 i 30.078 euros per a poder rebre fins al 50 per cent de la subvenció màxima (300 euros anuals).

Les bases estableixen un màxim de 50 euros mensuals (600 euros anuals) per arrendament que haurà de justificar-se presentant els originals de les factures així com l'acreditació del pagament de les mateixes o presentar els rebuts pagats. El sol·licitant haurà de ser titular d'un contracte d'arrendament d'un habitatge en el municipi de l'Eliana, amb una duració mínima d'un any i la renda de lloguer del qual no supere els 700 euros mensuals i, a més, no ser beneficiari d'altres ajudes finançades amb fons públics per a la mateixa finalitat.

Les persones interessades hauran de presentar la sol·licitud abans del 28 d'agost en el Registre General de l'Ajuntament o als serveis administratius del Centre sociocultural en horari de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres. També podrà tramitar-se la sol·licitud a través de la Seu Electrònica.

L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha ressaltat la necessitat de fomentar aquest tipus d'ajudes entre els joves per a evitar que, a causa dels alts preus de lloguer i les rendes normalment més baixes, hagen de marxar-se del municipi a la recerca d'habitatges més assequibles. “El nostre objectiu amb aquesta sèrie de polítiques públiques és promoure l'emancipació dels joves elianers facilitant l'accés al primer habitatge en règim de lloguer i promoure, al seu torn, els arrendaments urbans en la pròpia localitat”, ha afegit.     

                                                                                
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon