Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria licitarà més de 13 milions € en obra pública

Llíria:

L'Ajuntament de Llíria té previst invertir, en els pròxims mesos, més 13 milions d'euros en diverses actuacions d'obra pública. Per a fer front a les conseqüències de la crisi econòmica derivada de la pandèmia, el Consistori ha dissenyat el pla de recuperació Llíria Viva que contempla, entre altres mesures, un important i ambiciós programa d'inversions que contribuirà a dinamitzar l'economia local i crear ocupació.

D'esta manera, l'alcalde Manolo Civera, ha volgut ressaltar “l'esforç licitador de l'administració municipal que servirà per a injectar, en este moment delicat, més de 13 milions d'euros especialment en el sector de la construcció”, i ha precisat que “entre les inversions previstes es recullen importants obres en centres educatius, instal·lacions esportives i noves infraestructures per al municipi”.

En este sentit, el primer edil ha destacat “el treball durant l'estat d'alarma de les diferents àrees municipals d'Urbanisme, Obres i Contractació per a donar llum verda a importants projectes per a la ciutat, i que puguen materialitzar-se en els pròxims mesos destinant una considerable quantitat de recursos públics”.   

Una de les actuacions més ambicioses serà la construcció del nou IES Camp de Túria, que suposarà més de 10 milions d'euros d'inversió, una de les majors en infraestructures educatives realitzades al municipi.

Igualment, entre els projectes que prompte s'executaran, es té previst iniciar les obres del nou vial d'accés a l’IES Camp de Túria, per valor de 484 mil euros, i concloure el vestidor de la Ciutat de la Raqueta, amb un pressupost de 50 mil euros. Al mateix temps, està en procés de licitació la urbanització de la costa de San Miguel per 835 mil euros. 

A la Vila Vella està previst també començar els treballs d'urbanització de l'entorn de la Torre del Pont del Vidre amb una inversió de 167 mil euros. A més, en els pròxims dies es realitzarà el condicionament de la parcel·la d'ADIF per a aparcament de vehicles al qual es destinaran 45 mil euros.

També està licitant-se en estos moments les obres de millora de l'accessibilitat i de les instal·lacions de la Llar de Jubilat, amb un pressupost de 225 mil euros.

La represa i conclusió dels treballs d'urbanització del carrer Garcilaso també passarà a licitar-se pròximament per 200 mil euros. I el mateix passa amb les obres de rehabilitació i ampliació del Col·legi Sant Vicent Ferrer, en les quals s'invertiran 910 mil euros.
 




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon