Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat ofereix formació en tèxtil i mecànica per a joves de 11 a 21 anys, sense graduat en ESO

La Mancomunitat Camp de Túria està organitzant els pròxims cursos de PFCB (Programa de Formació de Qualificació Bàsica) que, si les circumstàncies sanitàries derivades de la COVID-19 ho permeten, començaran el mes de setembre.

Enguany, s'ofereixen dos cursos el d'Arranjaments i Adaptacions en Peces i Articles de Tèxtil i Pell i el d'Operacions Auxiliars de Manteniment en Electromecànica de Vehicles.

Si tens entre 16 a 21 anys i no has obtingut el Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) pots formar-te durant un any escolar en alguna de les dues especialitats. 

A més de la formació a l'aula durant el curs escolar també es realitzen pràctiques no laborals en empreses. L'alumnat podrà experimentar el treball en primera persona i desenvolupar labors pròpies del seu lloc durant 80 hores.

Si necessites resoldre algun dubte sobre aquest tema o ampliar la informació pots contactar en el 962 79 81 50 i t'ajudarem en tot el que puguem. No deixes passar l'oportunitat de formar-te per a adquirir nous coneixements i habilitats i poder desembolicar-te en el món laboral.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon