Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La consellera Gabriela Bravo inaugura la nova seu la Policia Local de Llíria

Llíria:

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, i l'alcalde Manolo Civera han inaugurat oficialment este matí la nova seu de la Policia Local de Llíria. L'Ajuntament de la capital del Camp de Túria ha invertit un total de 761.000 euros en la reforma, ampliació i equipament de l'edifici.

L'acte ha comptat a més amb la presència del secretari autonòmic de Seguretat i Emergències José María Ángel, el regidor de Seguretat Ciutadana Francesc Fombuena i membres de la corporació municipal, l'intendent de la Policia Local i comandaments de la Guàrdia Civil de la zona.

Manolo Civera ha volgut ressaltar la importància d'esta actuació que “permet a la plantilla de la Policia Local comptar amb un espai més ampli i modern concorde a les necessitats d'este servei públic essencial que presten els nostres agents, per a vetlar per la seguretat i el benestar de tota la ciutadania”. 

La nova seu policial està distribuïda en dues plantes amb una superfície útil de 607 metres quadrats. S'ha rehabilitat l'edifici antic que acull en la seua planta baixa l'oficina d'atenció al ciutadà i de triatge, sala de control del trànsit i videovigilància, i menjador, mentre que en el primer pis es troben les sales de formació i de telecomunicacions. Annexa a esta part estan situats els vestidors construïts en una actuació anterior.

L'edifici de nova construcció s'ha destinat als despatxos de Prefectura, oficials, i administració, magatzem, arxiu, serveis, calabós i Protecció Civil. A més, s'ha urbanitzat l'entorn per a adequar l'aparcament dels vehicles policials i l'accés de la ciutadania i persones usuàries a l'immoble.

La inversió realitzada també s'ha dedicat a la dotació de la climatització, mobiliari i equipament informàtic.
 




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon