Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Hi haurà Cinema d’Estiu a l’Eliana adaptat a la "nova normalitat"


• La Regidora de Cultura ha preparat del 23 de juliol al 30 d’agost un complet programa de pel·lícules d’autor i de cap de setmana complint totes les mesures sanitàries.

La Regidoria de Cultura ha organitzat una nova edició del tradicional Cinema d’Estiu, adaptat a les normes sanitàries que exigeix la nova normalitat. I és que, davant els moments excepcionalment complicats que travessa la societat a nivell cultural, però també econòmic i social, l'Ajuntament de l'Eliana té com a objectiu proposar una programació ajustada als temps actuals complint totes i cadascuna de les mesures establides per les autoritats sanitàries i sense posar en risc la salut de la ciutadania.


El Cinema d’Estiu 2020 se celebrarà del 23 de juliol al 30 d'agost amb pel·lícules d'autor de dilluns a dimecres i films de cap de setmana per a un públic més familiar de dijous a diumenge. L'estrena de la temporada arribarà de la mà de l'eriçó més famós del món, ‘Sonic’, en pantalla del dijous 23 al diumenge 26. També es reposarà la guanyadora de multitud de premis ‘Cinema Paradiso’, coincidint amb la reobertura de la gran majoria de sales del país, del dilluns 27 al dimecres 29 de juliol.

Entrant el mes d'agost ‘Las aventuras del Doctor Dolittle’ romandrà en la pantalla del cinema d'estiu del 30 de juliol al 2 d'agost per a fer les delícies dels més menuts. ‘1917’, basada en la Primera Guerra Mundial, arribarà a l'Eliana del 3 al 5, seguida de ‘Onward’ del 6 al 9, ambientada en el món de fantasia suburbana de dos germans elfs adolescents. 

La setmana del 10 d'agost Gracia Querejeta aterrarà a la terrassa d'estiu amb el femení film ‘Invisibles’, seguida de l'èpic destí de ‘Scooby’ fins al diumenge 16 d'agost. Del 17 al 23 d'agost es projectaran dues grans pel·lícules sud-coreanes. ‘Parásitos’, que s'emetrà entre el dilluns i el dimecres i la d'animació digital ‘Zapatos rojos y siete trolls’ de dijous a diumenge.

Per a tancar el cicle, l'últim de Woody Allen amb ‘Día de lluvia en Nueva York’ s'emetrà del 24 al 26 d'agost i la comèdia espanyola ‘Padre no hay más que uno 2: La llegada de la suegra’, de Santiago Segura traurà un somriure al públic elianer del dijous 27 al diumenge 30 per a concloure la temporada 2020. 
Les entrades hauran d'adquirir-se prèvia i prioritàriament fins a les 20.30 hores del dia de l'emissió, amb butaques preasignades que mantindran la distància de seguretat, a través de Elientrada. Es reservaran el 10% de les entrades per a la venda en taquilla. Per a això, el consistori ha posat a la disposició del públic un Espai d'Informació i Orientació Cultural a l'Escola Permanent d'Adults (EPA), els dimarts i dijous de 10 a 14 hores en el qual assistirà en la compra d'entrades i resoldrà els possibles dubtes que puguen sorgir.

Les instal·lacions disposaran de tots els requisits sanitaris i de seguretat i serà obligatori l'ús de les màscaretes en tot moment. L'entrada i eixida del recinte haurà de realitzar-se de manera gradual i ordenada. En tot cas, el públic assistent haurà de seguir en tot moment les indicacions del personal del cinema. 

La regidora de Cultura, Eva Santafé, ha insistit que la cultura forma part de l'essència de l'Eliana i que la readaptació de les activitats ha buscat arribar al màxim nombre de veïns i veïnes possibles, tenint en compte les indicacions de les autoritats sanitàries i d'aforament, per a garantir cultura segura i de qualitat. “Anime a elianers i elianeres a gaudir de l'oferta cultural, que es complementarà amb el Festival Estiu a la Torre el mes vinent d'agost, amb responsabilitat i alegria”, ha conclòs.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon