Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Alani, última empresa que anuncia la seua implantació a Llíria

Llíria:

L'alcalde Manolo Civera s'ha reunit amb el director general de l'empresa Alani, Enrique Pereira, que ha anunciat la seua pròxima implantació al Polígon de Carrasses a Llíria. La mercantil està ultimant l'adquisició de 12.000 m² de sòl en este sector industrial, en la primera fase del seu projecte d'expansió, amb el qual unificarà els seus magatzems de València en un nou centre que construirà amb criteris de sostenibilitat i es dissenyarà per a obtindre certificació ecològica.

El primer edil ha agraït que Alani “haja triat el nostre municipi en el seu procés de posicionament, la qual cosa demostra que Carrasses, amb al voltant del 40% de la superfície ocupada, continua generant confiança en moltes empreses i constitueix en estos moments el gran motor de creixement econòmic i de creació de llocs de treball a Llíria”.

De fet, “firmes com Power Electronics, Conforama, AOM o Pintures Montó ja tenen les seues instal·lacions en marxa en la zona”, ha recordat.

De la mateixa manera, ha anunciat que l'Ajuntament edetà “està preparant el concurs per a traure a subhasta pública la parcel·la municipal amb la qual compta en el sector i que segur despertarà molt d'interés en altres empreses que volen vindre ací”.

Fabricant internacional
Alani, que exporta a 35 països, és un reconegut fabricador de productes de cel·lulosa per al sector professional, amb un accentuat enfocament en productes ecològics, sense canó, ni desaprofitaments, i amb alt metratge per a oferir gran autonomia de proveïment, i reducció de costos en logística i emmagatzematge. A més, amb la seua campanya On the Green, pretén reduir la seua petjada de carboni a zero per al 2030, i col·laborar amb els seus clients per a assistir-los a disminuir les d'ells.

  El seu director general, Enrique Pereira, ha valorat “el potencial d'este projecte a Llíria, ja que esta nova instal·lació respon a la il·lusió d'augmentar la capacitat de producció, amb un sistema d'emmagatzematge autònom, per a una cadena de subministraments de màxima eficiència que escurçarà els temps de les nostres operacions”.

Alani, que actualment està instal·lada a la Pobla de Vallbona, valora la proximitat a Llíria, per a este nou emplaçament, que li permetrà retindre al seu equip humà, i sumar més talents de la zona al seu projecte d'expansió.

A més, la posició estratègica de Carrasses, amb excel·lents connexions amb les principals vies de comunicació, és un altre dels grans atractius del polígon industrial per a les empreses, com ha valorat la pròpia Alani per al repartiment de les seues entregues.

En este sentit, Víctor Jiménez director d'Industrial & Logística d'OC, assessor de l'operació, assegura que “este projecte posa en context la consolidació d'este tipus d'adquisicions a Carrasses. que s'ha convertit estos últims anys en un centre neuràlgic clau de l'activitat industrial i logística on amb el nostre acompanyament i serveis adequats s'han establit companyies de diferents sectors”.
 


Font de la publicació difusió
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon