Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria comptarà amb punts de càrrega per als cotxes elèctrics

Llíria:

L'Àrea de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de Llíria continua la implantació de nous mitjans i serveis que faciliten uns desplaçaments més ecològics i sense fums.

Segons el regidor delegat, Paco García, "un dels objectius marcats per a este exercici 2020 era la dotació de punts de càrrega per a cotxes elèctrics al municipi. La premissa era donar un nou servei al parc mòbil elèctric, ja que cada vegada són més les persones que opten per este tipus de transport, més amable per al medi ambient".

Per a això, s'ha comptat amb dues iniciatives, una pública i una altra privada. Per part del Consistori de Llíria s'ha projectat la construcció d'un punt de càrrega a l'aparcament del Pla de l’Arc, enfront de la renovada seu de la Policia Local, mentre que des del sector privat, la companyia Iberdrola ha situat un altre punt a la zona de la Pavelló Pla de l’Arc, prop de l'entrada a la piscina coberta.

Amb esta iniciativa, ha apuntat García, "Llíria participa activament tant en el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030 com en l'objectiu d'aconseguir els resultats marcats en el Pacte d'Alcaldes sobre el Clima i l'Energia, on destaquen la reducció dels gasos d'efecte d'hivernacle, augmentar l'eficiència energètica i el consum d'energies renovables".

 Per a l'edil de Mobilitat, "este és un pas més en la construcció d'una societat més justa i sostenible, aplicant polítiques verdes des de l'àmbit municipal que ajuden a respectar el medi ambient i contribueixen al canvi de model de transport amb energies que no provinguen de combustibles fòssils".

 


Font de la publicació difusió
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon