Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana lliura els diplomes de fi de curs a prop de 2.000 escolars





• L'alcalde manté una reunió de coordinació amb els directors dels centres educatius per a preparar la volta al col•le.   

Amb l'objectiu d'alleujar el malmés final de curs 2019/2020, la regidoria d'Educació repartirà al llarg d'aquesta setmana 1959 diplomes als i les alumnes de l'Eliana. En ell, el consistori agraeix a cadascun d'ells l'exercici de responsabilitat realitzat en haver romàs a les seues cases durant el llarg període de confinament, demostrant ser un exemple de comportament i esforç que ha ajudat a frenar i combatre aquesta pandèmia global provocada pel Covid-19. El diploma ha servit també per a desitjar un feliç estiu a tots escolars, que després d'un any especialment convuls tant mereixen gaudir.

Tal com ha explicat l'edil d'Educació, Eva Santafé, la fi de curs és, pràcticament, el moment més especial per a tots ells, en posar el fermall d'or a un any de treball. “Però en aquesta ocasió tot serà diferent, i fins i tot trista, especialment per a aquells que canvien d'etapa i ho faran sense tindre la possibilitat d'acomiadar-se dels seus professors i companys”, ha afirmat.

D'altra banda, i amb motiu de la clausura del curs escolar, l'alcalde, Salva Torrent, juntament amb la regidora d'Educació, Eva Santafé i la primera tinenta d'alcalde, Marta Andrés, ha mantingut recentment una reunió amb els equips directius dels centres públics, privats, concertats i de formació d'adults de la localitat per a establir les directrius a seguir en l'organització del pròxim curs escolar, realitzar una valoració de l'últim trimestre, del període de matrícula i l'adaptació de les instal·lacions educatives a les noves mesures de prevenció. 

La reunió, celebrada en el Saló de Plens, ha servit també per a traslladar el suport logístic o qualsevol altra necessitat que pogueren precisar de l'Ajuntament als centres d'educació reglada en compliment del pla de contingència que hauran d'aplicar en el pròxim curs 2020/2021 amb l'objectiu de garantir una ‘volta al col·le’ segura.

Tal com ha explicat Torrent el consistori s'ha posat a la disposició dels directors per a atendre qualsevol necessitat que es poguera presentar davant el pròxim inici de curs al setembre, amb l'objectiu de garantir la salut de professorat i alumnat, en un moment crucial per a la pandèmia com serà la pròxima tardor.




.   
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon