Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Ajuntament de Serra obrirà demà els parcs infantils del municipi



L’Ajuntament de Serra obrirà demà 23 de juny al públic els parcs infantils del municipi seguint totes les recomanacions de seguretat establertes per la Generalitat Valenciana.

Els parcs tornaran a obrir tres mesos després de què es tancaren a causa de la covid19.

Des de demà els xiquets tornaran a usar els parcs i hauran de seguir totes les mesures de seguretat: hauran de mantindre la distància social d‘1,5 metres entre xiquets i xiquetes que no siguen convivents o pertanyen al mateix grup; ús obligatori de mascaretes quan no es puga garantir la distància social per a majors de 6 anys. A més a més els pares hauran d’assegurar la desinfecció de mans dels xiquets i xiquetes de manera frequent, al menys a l’inici i final del període de jocs.

D’altra banda, l’Ajuntament de Serra desinfectarà cada dia els parcs entre les 7.00 i les 11.00 del matí, de manera que les instal·lacions no es podran usar durant eixes hores.

Durant este temps, el personal de la brigada municipal procedirà a la neteja de tots els parcs per a que estiguen en perfecte ús per a tots els xiquets i xiquetes.

El parc infantil del Poliesportiu Municipal Héctor Catalá també es podrà utilitzar lliurement, no així la resta d’instal·lacions que funcionaran amb cita prèvia. La pràctica de l’esport continua sent de manera individual sense contacte físic, i en grup, quan es puga garantir una distància de seguretat interpersonal, segons la normativa.


L’Ajuntament de Serra obrirà demà els parcs infantils del municipi
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon