Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament convoca el programa ‘L'Eliana Et Beca’ per a estudiants


• Les practiques formatives va dirigides a 28 joves d'entre 18 i 30 anys amb una inversió municipal de més de 15.000 euros.

La Regidoria de Polítiques de Joventut ha publicat les bases del nou programa municipal ‘L'Eliana Et Beca’, pel qual 28 estudiants de cicles formatius i universitaris d'entre 18 i 30 anys podran realitzar durant l'estiu pràctiques en el consistori i completar així la seua formació, amb una ajuda econòmica que també puguen utilitzar durant el curs acadèmic. 

El termini per a participar s'obrirà la setmana vinent, una vegada s'haja publicat definitivament en el Butlletí Oficial de la Província de València (BOPB), extrem que es comunicarà a través dels canals municipals. El procediment per al seu desenvolupament, en el qual l'Ajuntament invertirà un total de 15.500 euros, es durà a terme mitjançant concurrència competitiva.

La convocatòria preveu fins a un màxim de 28 beques de pràctiques formatives distribuïdes en els mesos de juliol i agost per a graduats en Ciències Ambientals, Filologia, Publicitat i Relacions Públiques, Psicologia, Enginyeria de Camins, Enginyeria Informàtica, Magisteri en Educació Primària, Gestió d'Administracions Públiques,  Ciències de l'Esport, Ciències Polítiques i de l'Administració, cicle formatiu en Administració, cicle mitjà o superior d'Informàtica, Periodista o Comunicació Audiovisual, Biblioteconomia o Documentació, Disseny Gràfic i cicle Superior d'Animació 3D.

Cadascuna de les beques, que no superarà les 20 hores setmanals, està dotada amb un import de 500 euros bruts mensuals finançades íntegrament a través de pressupost municipal. El període de duració començarà l'1 de juliol i finalitzarà, com a màxim, el 31 d'agost. Les persones interessades a participar poden consultar les bases de la convocatòria en http://www.leliana.es./va/page/subvencions.

Tal com ha explicat el regidor de Polítiques de Joventut, Jorge Pérez Comeche, es tracta d'un programa municipal que ve a suplir al provincial recentment desaparegut de ‘La Dipu Et Beca’. “Aquesta iniciativa, de similars característiques, ha arribat per a quedar-se a partir d'aquest estiu i esperem que funcione també amb èxit en les noves i futures edicions”, ha afirmat l’edil.

Per la seua part l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha declarat que l'objectiu és que els i les joves de la localitat no perden l'oportunitat d'aplicar l'aprés durant els seus estudis en una primera presa de contacte amb el món laboral especialment en aquestes circumstàncies excepcionals, en les quals molts fins i tot han hagut de suspendre les seues pràctiques a causa de la pandèmia de la Covid-19.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon