Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Setmana de l'Orgull LGTBI+ de l'Eliana es celebrarà de manera virtual

Les activitats seran en línia en les xarxes socials de l'Associació Marietes, començant el dilluns 22 i fins al diumenge 28.

La Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de l'Eliana ha preparat colze a colze amb l'Associació Marietes de la localitat la celebració de la Setmana de l'Orgull LGTBI+ sota el títol de “Amb tú en la distància”, un lema totalment apropiat ja que tots els actes, per les circumstàncies derivades de la pandèmia, seran en línia a través de les xarxes socials de l'Associació.

Tot començarà el dilluns 22 a les 19.00 hores en el Saló de Plens, on tindrà lloc una roda de premsa que inclou la presentació del vídeo “Orgullosos” de la Regidoria d'Igualtat. A continuació, es procedirà a l'hissat de la bandera i el pregó que marca l'inici de la Setmana. El mateix dilluns a les 20.00 s'estrenarà en les xarxes l'exposició virtual “Piedras”, de MJ Garrido, una col·lecció de 23 fotografies que van quedar penjades de l'Espai Expositiu del Centre Sociocultural quan va arribar el confinament.

Continuaran els actes el dimarts 23 a les 19.00 amb la presentació del llibre “Laberinto”, d'Eley Grey, a càrrec de Mila Martínez. El dimecres 24 a la mateixa hora, s'estrenarà el concert del Cor de l'Eliana “Estima com vulgues”, gravat el passat estiu a la Torre del Virrei. També a les 19.00 del dijous 25, s'oferirà una xarrada conduïda per Julia Navarro amb l'escriptor Óscar Hernández Campano.

La resta de dies de la setmana, entre el divendres 26 i el diumenge 28, es publicaran tots els vídeos de suport a Marietes i a la causa LGTBI+ remesos a l'Associació per parts de col·lectius i persones individuals. Tot això en Facebook, Instagram i Twitter de @marietesleliana.

Concha Montaner, regidora d'Igualtat, ha reiterat el seu compromís de secundar des de l'àrea municipal que dirigeix a tot el col·lectiu LGTBI+ en general i a l'Associació Marietes en particular “per la seua labor i el seu esforç per a visibilitzar i reivindicar els drets de totes les persones sense discriminacions per motius de la seua orientació sexual”.



 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon