Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat i les Associacions de Comerciants treballen per a fomentar les compres en el comerç comarcal

Sota la marca ‘Comerç Actiu’ les associacions que aglutinen al comerç local de la comarca volen continuar mostrant a la ciutadania que tenen les portes obertes per a oferir-los els millors productes i serveis.

La Mancomunitat Camp de Túria continua treballant braç a braç amb les associacions de comerciants de Camp de Túria. Sota la marca ‘Comerç Actiu’ les associacions que aglutinen al comerç local de la comarca volen continuar mostrant a la ciutadania que tenen les portes obertes per a oferir-los els millors productes i serveis.

El Departament de Promoció Econòmica de la Mancomunitat porta anys treballant amb el sector com a motor de creixement econòmic de la comarca. És per això, que aquest mateix migdia s'han reunit d'una banda responsables de les associacions de comerç de la comarca i personal tècnic de la Mancomunitat per a aprofundir en campanyes publicitàries i d'atracció de nous clients.

L'objectiu és llançar una campanya de promoció del comerç comarcal perquè tant veïns com estiuejants a Camp de Túria coneguen tots els serveis i productes que poden trobar en els establiments de la zona.

A més, en la reunió de hui s'ha decidit elaborar un formulari en el qual tots els comerços associats de la comarca puguen respondre per a detectar les manques tecnològiques. Una vegada es tinguen els resultats actualitzats serà més fàcil poder avançar i posar-se metes tecnològiques.

El treball amb les associacions continuarà demà amb una nova reunió per a desenvolupar els temes relacionats amb la digitalització del comerç local.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon