Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Es preparem per la Mancomunitat els pròxims Jocs Esportius de 2020-2021



La ràpida i sobtada interrupció dels Jocs Esportius al març d'enguany, a causa de la Covid-19, va impedir que es disputaren les finals de les competicions i no es conegueren els guanyadors d'aquesta temporada. Un fet insòlit que mai havia succeït en cap de les edicions anteriors.


 Més de 700 xiquets i xiquetes de Camp de Túria van participar en l'última edició
 El tècnic d'esports de la Mancomunitat Camp de Túria ja està treballant en la planificació dels pròxims Jocs Esportius. Si les condicions de la pandèmia ho permeten i les autoritats autoritzen la seua realització, els Jocs Esportius tornaran a Camp de Túria.

En l'última edició, 700 xiquetes i xiquets de 16 col·legis de la comarca i clubs van participar en els Jocs Esportius. Una competició destinada a l'alumnat entre 6 i 12 anys.


La Mancomunitat Camp de Túria vol agrair la participació de tots els clubs, col·legis, entrenadors i xiquets i xiquetes que any rere any s'inscriuen en el Jocs Esportius, especialment als de la temporada passada. Al mateix temps, convida de nou a tots i a totes a participar en la pròxima edició. En els pròxims mesos s'anirà facilitant tota la informació.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon