Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El portal d'Ocupació i Empresa de la Mancomunitat, continua oferint treball


La Mancomunitat continua oferint orientació laboral a totes les pesones que ho necessiten

La Mancomunitat Camp de Túria, a través del Projecte ACORD al costat de Labora i gràcies a Fons Europeus, continua ajudant les persones desocupades en la cerca d'ocupació. És per això que existeix un Portal d'Ocupació i Empresa on es van publicant regularment les ofertes que arriben de les empreses (https://gestionandote.com/agencia/campdeturia).

Es tracta d'un punt de trobada entre les empreses que ofereixen llocs de treball i els aturats i aturades de Camp de Túria. La Mancomunitat ofereix la plataforma en la seua lluita decidida contra la desocupació a la comarca.

Tota aquella persona interessada pot donar-se d'alta en el portal i optar així a les ofertes que es van publicant. De la mateixa manera, les empreses que cerquen cobrir llocs de treball poden utilitzar el portal de manera gratuïta per a oferir-los. Si algú té algun dubte sobre aquest tema pot posar-se en contacte en els números de telèfon 664533570 i 627645042.

El personal tècnic de la Mancomunitat continua treballant per a millorar els índexs d'ocupabilitat a la comarca. Uns índexs que s'han vist afectats per la crisi sanitària de la COVID-19.

En aquests moments, es continua treballant adoptant-nos a les exigències que des del Govern d'Espanya s'estableixen per a cada fase. No obstant això, s'implantarà la cita prèvia per a les atencions presencials. Per a això es pot fer ús dels telèfons 627 645 052 i el 627 645 052 Ext. 2.

Si el que es prefereix és una atenció telefònica, els telèfons habilitats per a això continuen actius i són el 664533641 i el 664533570.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon