Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El ple de l'Ajuntament de Vilamarxant torna a reunir-se de manera presencial

Vilamarxant:

La sessió es va celebrar amb normalitat encara que amb les mesures de seguretat que recomanen les autoritats sanitàries competents enfront de la crisi de la COVID-19.

L'alcalde Héctor Troyano junt als portaveus Ciro Ferrer, del Partit Popular, Jesús Montesinos, del PSPV-PSOE, Xavier Jorge, de Ciutadans, i Voro Golfe, de Compromís, van ocupar els seus llocs habituals mantenint les distàncies de seguretat per a així poder tractar els diferents punts del dia.

Mentrestant, la resta de regidors que componen la corporació municipal van seguir la sessió des del pati de butaques, que normalment ocupen els veïns de Vilamarxant que volen seguir el ple.

El ple va ser retransmés en directe pel canal de plens de l'Ajuntament de Vilamarxant en Youtube perquè la població, malgrat que no podia accedir al saló de plens, poguera seguir el debat entre els diferents grups municipals.


Font de la publicació difusió
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon