Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Dos mini-grups de la Mesa de Comerç i Serveis de la Mancomunitat aprofundiran la digitalització i campanyes de promoció i animació

 La Mancomunitat Camp de Túria ha celebrat aquesta vesprada la primera taula de Comerç i Serveis. Es tracta d'una eina necessària dins de l'elaboració de l'Estratègia Territorial d'Ocupació de Camp de Túria. Dins de l'Observatori d'Ocupació i Empresa que es va celebrar la setmana passada es va acordar que la primera de les taules que s'anava a desenvolupar era de la Comerç i Serveis.

La Mesa de Comerç i Serveis vol posar a tots els implicats en aquest sector per a analitzar la situació i afrontar amb garanties el futur del petit i mitjà comerç a la comarca. A la cita s'han unit representants de les associacions de comerciants, de Tyrius, de Pateco, d'Unió Gremial, de LLIGA, dels sindicats CCOO i UGT, així com responsables polítics d'alguns ajuntaments de Camp de Túria i personal tècnic de la Mancomunitat. Com a convidats experts han estat Divalterra i la Universitat de València.

La reunió, dirigida per la directora del Departament de Promoció Econòmica de la Mancomunitat Camp de Túria, Chelo Herráez, ha versat sobre propostes i necessitats a curt i mitjà termini. Donada la situació que s'està vivint a causa de la COVID-19 es fa més important si cal poder oferir tot el suport i recursos perquè el xicotet comerç torne a omplir de vida els carrers dels pobles que conformen la comarca.

En la Mesa de Comerç i Serveis, la primera d'altres mesas (Agricultura, Indústria, Comerç, Formació i Ocupació) que s'aniran celebrant al llarg dels pròxims mesos, ha volgut mostrar la necessitat de conèixer els desafiaments i establir mecanismes per a donar suport al comerç per a establir bones pràctiques per a implementar-les ací.

A curt termini s'ha sol·licitat per part dels comerciants la possibilitat de crear una APP per a conèixer al client de cada comerç. També s'ha parlat de crear dos mini-grups de treball per a aprofundir en què es pot treballar en la digitalització per als comerços i en campanyes de promoció i animació del comerç local.

Quant a la formació de comerciants en competències digitals s'establirà contacte amb entitats com CDT, Camara de Comerç, Unió Gremial o Pateco. Es compartiran les guies de Pateco i protocols; entre molts altres. La pròxima convocatòria de la Mesa de Comerç i Serveis serà el mes de setembre.
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :