Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Dos mini-grups de la Mesa de Comerç i Serveis de la Mancomunitat aprofundiran la digitalització i campanyes de promoció i animació

 La Mancomunitat Camp de Túria ha celebrat aquesta vesprada la primera taula de Comerç i Serveis. Es tracta d'una eina necessària dins de l'elaboració de l'Estratègia Territorial d'Ocupació de Camp de Túria. Dins de l'Observatori d'Ocupació i Empresa que es va celebrar la setmana passada es va acordar que la primera de les taules que s'anava a desenvolupar era de la Comerç i Serveis.

La Mesa de Comerç i Serveis vol posar a tots els implicats en aquest sector per a analitzar la situació i afrontar amb garanties el futur del petit i mitjà comerç a la comarca. A la cita s'han unit representants de les associacions de comerciants, de Tyrius, de Pateco, d'Unió Gremial, de LLIGA, dels sindicats CCOO i UGT, així com responsables polítics d'alguns ajuntaments de Camp de Túria i personal tècnic de la Mancomunitat. Com a convidats experts han estat Divalterra i la Universitat de València.

La reunió, dirigida per la directora del Departament de Promoció Econòmica de la Mancomunitat Camp de Túria, Chelo Herráez, ha versat sobre propostes i necessitats a curt i mitjà termini. Donada la situació que s'està vivint a causa de la COVID-19 es fa més important si cal poder oferir tot el suport i recursos perquè el xicotet comerç torne a omplir de vida els carrers dels pobles que conformen la comarca.

En la Mesa de Comerç i Serveis, la primera d'altres mesas (Agricultura, Indústria, Comerç, Formació i Ocupació) que s'aniran celebrant al llarg dels pròxims mesos, ha volgut mostrar la necessitat de conèixer els desafiaments i establir mecanismes per a donar suport al comerç per a establir bones pràctiques per a implementar-les ací.

A curt termini s'ha sol·licitat per part dels comerciants la possibilitat de crear una APP per a conèixer al client de cada comerç. També s'ha parlat de crear dos mini-grups de treball per a aprofundir en què es pot treballar en la digitalització per als comerços i en campanyes de promoció i animació del comerç local.

Quant a la formació de comerciants en competències digitals s'establirà contacte amb entitats com CDT, Camara de Comerç, Unió Gremial o Pateco. Es compartiran les guies de Pateco i protocols; entre molts altres. La pròxima convocatòria de la Mesa de Comerç i Serveis serà el mes de setembre.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon