Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera llança una campanya a favor de la diversitat i la igualtat amb motiu del Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ



La bandera d’arc de Sant Martí queda instal·lada en l'edifici de l'Ajuntament durant tot el cap de setmana.

El Consistori renova així el seu compromís amb la igualtat de tracte i d'oportunitats.

“Clamem per un futur igualitari de totes les persones al marge del seu gènere, orientació i identitat sexual” aquesta és la màxima de l'Equip de Govern de l'Ajuntament de Bétera els qui han instal·lat al seu balcó la bandera d’arc de Sant Martí a favor del LGTBIQ i han impulsat una campanya amb motiu del Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ que tindrà lloc aquest mateix diumenge.

La campanya s'ha centrat en destacar la diversitat existent a Bétera a través de productes típics i tradicionals del municipi com són els dolços que es degusten en les Festes de les Alfàbegues “orelletes i cocs fines” o els productes tan representatius del camp i els horts de Bétera com són les faves i les tomaques. Sense oblidar un símbol imprescindible del municipi, la pólvora a través del “Coetó” i la “Femelleta”.

“Cal ser de Bétera per a conéixer bé aquestes referències però amb elles volem destacar la gran diversitat que tenim ací. Som un poble obert, igualitari i que lluita contra la discriminació dels nostres iguals i que sempre mira pel benestar dels seus veïns i veïnes”, ha explicat Elia Verdevío.

L'Equip de Govern s'ha sumat a la iniciativa col·locant la bandera arc de Sant Martí al balcó de l'Ajuntament on estarà situada durant tot el cap de setmana.

Aquesta iniciativa comença hui amb la difusió dels cartells i suposa la renovació del compromís de l'Ajuntament amb la igualtat de tracte i d'oportunitats.

Des de la regidoria d'Igualtat, María José Yago, responsable de l'àrea, ha manifestat “un any més, fem un pas en una igualtat real commemorant aquest dia i posant de manifest les eines de sensibilització i educació que des de l'Administració Local tenim per a erradicar qualsevol manifestació contrària al col·lectiu LGTBIQ”.




Bétera llança una campanya a favor de la diversitat i la igualtat amb motiu del Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon