Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra suspén les Festes Patronals per la crisi sanitària


La localitat de Serra no celebrarà este estiu les seues festes patronals. Així ho han decidit les diferents clavaries i el consistori d’este muncipi enclavat al bell mig de la Serra Calderona. Els clavaris de Sant Josep i la Creu, les clavariesses de la Mare de Déu dels Àngels junt a l’Ajuntament i la parròquia han decidit suspendre els actes d’enguany.

Una decisió que han pres davant la incertesa de no saber de quina manera i en quines condicions es podran desenvolupar els actes que tenien previstos. Les Festes Patronals es celebren durant l’última setmana de juliol i la primera d’agost.

Els clavaris de Sant Roc decidirán en breu la celebració de la festa més popular del municipi. Per la seua banda, els festejos taurins de la penya taurina Guarisme 8 que estaven previstos per a juny també han quedat suspesos. La Penya Taurina de Serra que celebra la setmana taurina a finals d’agost decidirá en unes setmanes la seua celebració.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon