Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra destinarà més de 50.000 euros del pressupost de festes per pal·liar la crisi de la COVID19

L'Ajuntament de Serra destinarà més de 50.000 euros de les partides de festes i la fira de la Calderona i dia de la Cirera per pal·liar la crisi social i econòmica produïda per la covid19. La modificació permetrà augmentar la partida de la borsa d'ocupació social i la de serveis socials per tal d’ajudar a persones i famílies en situació de vulnerabilitat. La decisió s'ha pres després de què es consensuara l'anul·lació de les festes patronals amb els clavaris, clavariesses i la parròquia.

"Hem esperat a fer l'anunci després de parlar amb les clavaries i decidir la cancel·lació de les festes" comenta Alicia Tusón qui afegeix "si bé és una decisió que teníem preparada des que vam suspendre la celebració de la Fira de la Calderona, fem l’anunci després d’haver decidit conjuntament i de manera participativa suspendre les festes patronals."

La decisió de suspendre les festes patronals es va prendre la setmana passada per part de l'Ajuntament de Serra, els clavaris de Sant Josep i la Creu, les clavariesses de la Mare de Déu dels Àngels i la parròquia.

A més a més, es buscarà el manteniment i creació de nous llocs de treball a les empreses de la població en les inversions i obres que es realitzen. “Estem estudiant les obres dur endavant com la rehabilitació d’alguns carrers com La Pobleta, la creació d’aparcaments Baix La Torre o el Museu de l’Oli” ha dit l’alcaldessa. Inversions que conjuntament sumaran més de 150.000 euros.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon