Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Marines suspén les festes patronals i els festejos del Romeral i Marines Vell

El 21 de maig es va celebrar el primer ple telemàtic de la història del municipi

L'Ajuntament de Marines va celebrar el 21 de maig, el primer ple telemàtic de la història del municipi. Les circumstàncies provocades per la crisi sanitària del COVID-19 han propiciat que la cita s'haguera de realitzar a través de mitjans informàtics.

Entre altres assumptes, el ple va aprovar la suspensió de les festes patronals de Marines així com les celebracions que es realitzen a l'estiu en El Romeral i Marines Vell. Ha sigut una decisió que es pren per a protegir als veïns i veïnes del municipi. “Les circumstàncies ens obliguen a suspendre les festes tal com es coneixen pel bé de tots i totes”, ha explicat l'alcaldessa de Marines, Lola Celda.

A més també es va aprovar el Pla Parcial Definitiu de la Unitat d'Actuació número 3 de Marines. Amb aquesta mesura es requalifica el sòl rústic en urbà i així es podran construir nous habitatges en el municipi.

Un altre dels punts del ple va ser la liquidació de l'any 2019. Uns comptes que han donat un resultat d'1.200.000 milions positiva. D'un pressupost inicial d'1.400.000 euros s'ha arribat a gestionar més de 2.200.000 euros. Un augment que ve generat per noves línies de subvenció. “Aquestes dades ens ofereixen més garanties per a poder afrontar la crisi econòmica derivada de la crisi sanitària del COVID-19”, ha explicat Celda.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon