Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les noves escolaritzacions en els centres de l'Eliana es realitzaran telemàticament a partir del 8 de juny

La Regidoria d'Educació ha editat un dossier per a assistir en el procediment a pares i mares dels nous alumnes de 3 anys.    
                
El procediment d'admissió i matriculació de l'alumnat per al curs 2020/2021 en els centres escolars de l'Eliana es realitzarà per primera vegada de manera telemàtica a través de la web creada per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport telematricula.es. Per a assistir a pares i mares que s'inicien en el procés, la Regidoria d'Educació ha posat a la seua disposició un dossier informatiu amb tots els detalls per a completar-lo amb èxit, així com la web www.leliana.es/va/page/escolaritzacio. No obstant això, davant qualsevol dubte que poguera sorgir els serveis administratius de l'àrea atendran en el telèfon 96 275 80 30 (Ext. 502) i en el correu educacio@leliana.es.  

Aquest procediment és d'especial rellevància per a aquelles famílies que escolaritzen per primera vegada als seus fills i filles en Infantil 3 anys, alumnes de desitgen cursar primer de Batxillerat, Cicles Formatius o alumnes que desitgen canviar de centre educatiu.

Les persones interessades hauran d'emplenar el formulari electrònic de la sol·licitud i presentar-la a través d'una clau d'admissió, per a això han de tindre a mà el DNI, NIE o un altre dels sistemes de verificació d'identitat establits en la normativa. La clau d'admissió, que no es podrà sol·licitar abans del 8 de juny, estarà composta per identificador personal i una contrasenya i serà única per a cada sol·licitud i alumne. Les persones que no disposen de DNI, NIE o no tenen accés a mitjans electrònics podran realitzar el procediment de manera presencial en els centres educatius de primera opció.

A partir del 8 de juny i fins al dia 16 del mateix mes, es podrà presentar la sol·licitud d'admissió telemàticament per als cursos d'Infantil i Primària, i l'1 de juliol es publicaran les llistes provisionals d'admesos. Per part seua, per a la resta de les etapes, el termini de sol·licitud serà del 17 al 25 de juny i les llistes provisionals d'admesos es publicaran el 15 de juliol per a Secundària i Batxillerat, el dia 13 per a Formació Professional Bàsica i el dia 20 per als Cicles Formatius de grau Mitjà i Superior.
La regidora d'Educació, Eva Santafé, ha explicat que l'Ajuntament assistirà a totes les famílies que el necessiten durant el procediment, amb l'objectiu de garantir la prestació del servei, el dret a l'educació i l'exercici real de la llibertat d'elecció de centre, especialment en aquest context telemàtic que ens imposa la pandèmia provocada pel Covid-19.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon