Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana suspén la taxa per l'ús de les terrasses de cafeteries i bars fins al 31 de desembre de 2021

La modificació de l'ordenança suposa una injecció directa de 100 mil euros que reactivarà l'economia local i alleujarà als comerciants, davant la imminent reobertura. 

L'equip de govern, recolzat per tots els grups municipals de la Corporació, ha acordat la modificació de l'Ordenança Fiscal per a eliminar als comerços i negocis de restauració la taxa per ocupació de sòl, subsòl i vol del domini públic, com a mesura per a pal·liar els efectes de la Pandèmia del COVID-19 a l'Eliana.

La mesura s'emmarca en el pla econòmic “L'Eliana Impulsa” i permetrà, al costat d'altres accions, la reactivació de l'economia local mitjançant la devolució i exempció de la taxa municipal de les terrasses dels bars i restaurants que hagen romàs tancades, així com dels llocs, barraques o els mercats ambulants en la via pública. A més, se'ls condonarà aquest impost durant més d'un any, fins al 31 de desembre de 2021.

Esta disposició temporal que alleugereix les càrregues tributàries és una acció que depèn de la voluntat municipal i compta amb la seguretat jurídica i la transparència necessària de modificar l'ordenança sense que la reducció dels tributs supose cap inestabilitat pressupostària per al municipi, segons afirma l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent. A més, l'edil ha assegurat que “des del consistori es continuaran posant tots els recursos disponibles i necessaris per a eixir reforçats d'aquesta situació que ens ha tocat viure provocada per la crisi sanitària del COVID-19”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon