Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Ajuntament de Benaguasil imprimeix els deures que els docents organitzen per als alumnes i els porta a les seues cases


L'Ajuntament de Benaguasil està facilitant el repartiment dels deures a aquells escolars que no disposen de mitjans per a seguir el curs lectiu a distància i poder així continuar amb les tasques educatives.

Es tracta d'una iniciativa que està realitzant el Consistori, en coordinació amb els centres educatius i que consisteix a imprimir les tasques que envien els docents a l'Ajuntament per a entregar-les en els domicilis assenyalats pel centre.

“Des de l'Ajuntament som conscients que existeixen famílies que no disposen de recursos econòmics ni altres mitjans per a accedir a les tasques escolars, per la qual cosa amb la finalitat d'ajudar el màxim possible hem posat en marxa aquesta iniciativa per a atendre les necessitats educatives derivades d'aquesta crisi sanitària i evitar que la suspensió de les classes pel COVID-19 impedisca o dificulte el seguiment dels deures del col·legi”, ha explicat el regidor de l'àrea d'Educació Alfonso Faus.

Aquesta mesura se suma a la també posada en marxa per a dotar a les famílies de dispositius amb accés a internet.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :