Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El València CF i Llíria City of Music celebren junts el Dia d'Europa

Llíria:

El València CF i Llíria City of Music han volgut llançar al món un simbòlic missatge a través de la música. En estw 9 de maig, Dia d'Europa, sonar la “Oda a l'Alegria” de Ludwig van Beethoven, oficialment reconeguda com a “Himne Europeu”, per a celebrar la pau i la unitat en el món.

Una formació de músics de corda, valencians i valencianistes, de l'Orquestra Simfònica de la Unió Musical de Llíria, dirigits per Pascual Cabanes, s'han unit des de les seues llars per a interpretar esta peça com a homenatge a la nostra societat, que resistix unida en estos temps difícils.

El passat 31 d'octubre, Llíria va ser reconeguda per la UNESCO com a Ciutat Creativa de la Música. Un any abans, al 2018, les Corts Valencianes van aprovar una declaració institucional reconeixent a Llíria com a Ciutat Valenciana de la Música. D'esta manera, una entitat del prestigi internacional del València CF ha volgut promoure este projecte que suma esport i música per a celebrar d'una manera especial el Dia d'Europa 2020.

L'alcalde Manolo Civera ha volgut agrair esta iniciativa del club valencianista que “servirà per a projectar una vegada més la imatge de Llíria per tot el planeta”. “Esta col·laboració entre el València CF, la Unió Musical i l'Ajuntament és una mostra de com la creativitat que naix de la nostra ciutat, pot convertir-se en un instrument extraordinari per a promoure eixa unió solidària que ha de representar Europa”.

“La UNESCO ha assignat a Llíria una important missió: impulsar la unitat i la pau en el món a través de la nostra potent tradició musical. I res millor que Beethoven, els nostres músics i una entitat tan reconeguda internacionalment com el València CF per a fer arribar este homenatge a tota la nostra societat, que està resistint unida”.

“En un dia tan especial per a Europa, que viu sota esta emergència sanitària global, agraïm una vegada més la col·laboració entre el València CF i els nostres creatius musicals per a llançar al món esta simbòlica contribució cultural”, assegura Civera.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon