Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Comencen de nou a L'Eliana les obres de la tercera fase de l'aparcament de les Neus

Amb aquesta actuació, la capacitat de la instal·lació es doblega respecte a l'aconseguida en fases anteriors.

L'aparcament de les Neus, conegut com a pàrquing de Celae, veurà doblegada la seua capacitat després de les obres d'ampliació que es van iniciar el mes de gener passat i que van ser interrompudes a causa de la crisi del Covid-19. Es tracta de la tercera fase d'una infraestructura que afavoreix la mobilitat de la ciutadania i la sostenibilitat mediambiental de la localitat.

L'actuació, que ocupa una superfície de 4.000 metres quadrats, farà possible que la capacitat  de l'aparcament s'incremente en 160 places, que inclouen aparcament de turismes, motos, bicicletes i vehicles per a persones de mobilitat reduïda. Tot això beneficiarà clarament a aquells usuaris que vulguen disposar d'aparcament gratuït a escassos metres del centre de la població. El cost de les obres ascendeix a un poc més de 90.000 euros sufragats íntegrament per fons municipals.

Aquesta setmana s'estan completant els treballs d'asfaltat i també es durà a terme la pintura viària de senyalització horitzontal i la instal·lació d'il·luminació en els pròxims dies, per la qual cosa s'espera que la posada en servei de l'aparcament siga efectiva al llarg d'aquest mes de maig.

L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha manifestat que “amb aquesta tercera fase l'Ajuntament continua per un camí iniciat fa anys i que no és un altre que aconseguir una ciutat per a les persones i no per als vehicles”, afegint que “l'Eliana ha de ser una ciutat saludable i cohesionada on la gent puga caminar i gaudir de tot el que el municipi ofereix”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon