Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Alcaldes i alcaldesses de la comarca es coordinen amb la Mancomunitat per l'eixida de la crisi sanitària

La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, ha mantingut aquest matí una reunió de treball amb els alcaldes i alcaldesses que conformen la comarca per a abordar diversos temes.

Mitjançant videoconferència per a respectar l'Estat d'Alarma, s'ha parlat, entre altres assumptes, de com estan afrontant els municipis la Fase 1 de la desescalada. “És moment ara de posar en comú totes les nostres necessitats, mai abans va ser tan necessari treballar conjuntament”, ha explicat la màxima responsable política de l'ens supramunicipal.

“Conèixer com està vivint la comarca la desescalada és necessari per a poder oferir solucions comarcals que ajuden a tota la població a eixir amb les millors garanties”, ha afegit Celda.

El que tots i cadascun dels presents ha manifestat és la necessitat de recordar a la població de Camp de Túria que estem en la Fase 1 de la desescalada. “Demanem a la població que es respecten les normes de seguretat i higiene. Quan anem a les terrasses, quan quedem amb amics o familiars és necessari respectar els dos metres de distància. No baixem la guàrdia i creguem que ja hem superat aquesta crisi. Hem de continuar protegint-nos del virus”, ha comentat Cel·la. La presidenta ha recalcat que “tots els alcaldes i alcaldesses demanem la col·laboració ciutadana i el sentit comú, ens equivocarem si no continuem estant alerta. Pel bé de tots hem de complir les normes”.

La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria ha explicat tots els serveis que s'han posat en marxa per a respondre a les necessitats dels veïns i veïnes de la comarca. També s'han abordat els pròxims temes que es debatran en el ple que es convocarà per a les pròximes setmanes.

“Camp de Túria té un repte comarcal. Per a afrontar l'eixida de la crisi sanitària amb garanties i ésser una comarca que torne a la senda del creixement, la població necessita que adoptem mesures conjuntament”, ha indicat la presidenta de la Mancomunitat.

Els responsables polítics dels ajuntaments han tractat el tema de l'obertura de piscines i mercats. Quant al primer s'estudiarà tota la normativa per a poder oferir els serveis amb garanties. Quant als mercats de venda no sedentària la majoria d'ajuntaments només oferirà productes agroalimentaris.

A més, els presents han mostrat la seua preocupació amb les futures escoles d'estiu. L'objectiu serà obrir-les majoritàriament per a les famílies més vulnerables i per a facilitar la conciliació de les famílies. Aquesta obertura estarà subjecta a la normativa que vaja publicant l'administració competent.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon