Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Un Primer de Maig 2020 amb una ‘cibermanifestació’ des dels balcons i les xarxes socials, i un concertEnguany, el Primer de Maig se celebra enmig del confinament motivat per la pandèmia de la COVID-19, en unes circumstàncies inusuals. No obstant això, poques vegades com aquesta queda tant patent el valor insubstituïble del treball, de les persones treballadores, per treure endavant la societat, i el dels serveis públics.
Amb el lema ‘Treball i serveis públics. Un altre model social i econòmic és possible’, CCOO PV i UGT-PV han preparat un programa d’actes per a commemorar aquesta jornada.
A les 13.00 hores, començarà la intervenció dels secretaris generals de CCOO PV, Arturo León, UGT PV Ismael Sáez que es podrà seguir des dels  canasl de Youtube dels sindicats
A les 13.30 hores, està prevista la manifestació virtual a través de les xarxes socials i dels balcons. CCOO PV  i UGT PV fan una crida a la ciutadania a participar-hi, penjant les seues fotos o vídeos. Aquesta cibermanifestació es podrà seguir en els perfils de CCOO PV i UGT-PV a les xarxes socials: 
A les 17.00 hores, continuen els actes amb un concert virtual solidari. Hi participaran nombrosos artistes com ara: Rozalén, Ismael Serrano, Marwan, Sole Giménez, Luis Pastor, Efecto Mariposa, Marisa Valle Roso, Cristina del Valle, entre d'altres, i presentat per Olga Rodríguez i Juan Diego Botto. Serà retransmés a través de www.youtube.com/user/ccoo.
A les 20.00, aplaudiment ciutadà. I, finalment, la jornada reivindicativa acabarà amb un concert internacional solidari, que començarà a les 20.05 hores. Actuacions de Víctor Heredia, Inti Illimani, Tico Santa Cruz, Billy Bragg, entre d'altres. Es podrà seguir a través de www.youtube.com/user/ccoo.

#YoSoyPrimerodeMayoPunxa per ampliar

Tags: , , , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :