Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Serra ja ha posat en marxa el concurs de microrelats "Relats de Quarentena"

Les obres podran estar escrites en valencià o castellà i es podran enviar des de hui i fins el 10 de maig al correu cultura@serra.es

L’Ajuntament de Serra, a través de la regidoria de Promoció Cultural, fica en marxa un concurs de microrelats per tal de fomentar l’escriptura entre la població i commemorar el Dia del Llibre de manera diferent. “Relats de Quarantena” vol animar el confinament des de la vessant literària al temps que vol fer més amena la quarantena amb motiu de la COVID19.
Les obres podran estar escrites en valencià o castellà i es podran enviar des de hui i fins el 10 de maig al correu cultura@serra.es. Els microrelats hauran de contindre la frase “Em vaig quedar a casa” si estan escrites en valencià o “me quedé en casa” si usen el castellà. Per cada modalitat, valencià o castellà, hi haurà dos categories de 12 a 16 anys i a partir de 17 anys. 

Un jurat triarà una obra guanyadora per categoria i modalitat. Les obres guanyadores es publicaran al web municipal i els afortunats rebran un llibre com a premi. “Volem dinamitzar l’escriptura i la lectura entre la població a través d’esta activitat que també vol fer més amable la situació que vivim” comenta l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón.

D’altra banda, l’Ajuntament de Serra ha commemorat este dia amb un àlbum fotogràfic a les xarxes socials amb imatges dels veïns llegint des de les seues cases.
  

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :