Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria oferix la possibilitat de reviure des de casa els seus millors concerts amb #ClásicosLlíriaCityofMusic

Llíria:

La música s'està constituint més que mai en un instrument de cohesió social i vitalitat durant estos temps difícils d'aïllament. Per això, Llíria City of Music vol dur a les cases de tots els amants de la música els millors concerts i actuacions ‘Made in Llíria’. En esta iniciativa, denominada #ClásicosLlíriaCityofMusic, han participat totes les entitats musicals de la localitat: Unió Musical, Banda Primitiva, Banda UDP, Orquestra de Plectre ‘El Micalet’ i l'Agrupació Musical Edetana “Vicente Giménez”, així com el Conservatori municipal, oferint les seues més recordades actuacions.

En els pròxims dies, a través de les xarxes socials de Llíria City of Music (Twitter, Facebook i Instagram) i en la web www.lliriamusica.es, s'aniran oferint vídeos amb els millors concerts dels últims anys, en una selecció realitzada per les pròpies entitats musicals.

Alguns d'estos concerts es posen per primera vegada a la disposició del gran públic de manera accessible i gratuïta, en el canal de Youtube de l'Ajuntament de Llíria, com l'estrena mundial de la Novena Simfonia de Beethoven, en la seua versió per a solistes, cor i orquestra de vent, amb la transcripció de Juan Vicente Mas Quiles. Este inoblidable concert, interpretat per músics professionals de Llíria sota la batuta de Manuel Galduf al 2016, serà el primer dels clàssics que es conviden a disfrutar i ja està disponible. Cada dia s'aniran oferint altres moments brillants de les agrupacions musicals de Llíria, des de hui mateix i fins a la fi de l'Estat d'Alarma.

Així, amb la Unió Musical reviurem, entre altres, l'històric concert en el qual van participar tres dels millors trompetistes internacionals -Sandoval, Simeó i Vílchez-, junts per primera vegada al juny de 2019. La Banda Primitiva també oferirà una selecció de les seues millors actuacions, entre les quals destaca el concert al Palau de les Arts Reina Sofía, l'any passat, en el qual va rebre l'homenatge del Certamen Internacional de Bandes “Ciutat de València” amb motiu del seu bicentenari.

La Banda UDP Llíria-Camp de Túria-Serranos posarà per primera vegada a disposició pública la seua ja mítica ‘Antología de la Zarzuela’, un magnífic recopilatori audiovisual que combina la interpretació de peces emblemàtiques com ‘El tambor de granaderos’ o ‘Luisa Fernanda’ amb imatges de Llíria. L'Orquestra de Plectre ‘El Micalet’ i l'Agrupació Musical Edetana “Vicente Giménez” també oferiran els seus millors moments dels últims anys, així com el Conservatori Municipal de Música de Llíria.

Tot això destinat a oferir des de Llíria als amants de la música de tot el planeta una sòlida aposta cultural de qualitat per a afrontar el període d'aïllament.

#QuédateEnCasa #JoEmQuedeACasa


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon