Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Les Associacions de Comerciants se solidaritzen i fabriquen recursos per als centres hospitalaris i comerços

Les associacions de comerciants de Camp de Túria estan bolcant-se amb la crisi sanitària provocada pel COVID-19. Els comerços associats volen posar el seu granet d’arena en la lluita contra aquesta pandèmia i des de fa uns dies treballen per a fabricar pantalles protectores i màscares que reparteixen entre els centres hospitalaris de la Comunitat Valenciana i entre els propis comerços.

Així, des de l’Associació de Comerç, Restauració i Serveis de L’Eliana. El propietari de Ca Consuelo, Iván García, al costat d’un grup de companys de la universitat i empreses del sector de l’automoció imprimeixen els suports de les pantalles de protecció amb impressores 3D domèstiques. Després col·loquen paper d’acetat i es converteixen en EPI’s (Equip de Protecció Individual). Segons van fabricant-les les reparteixen entre hospitals i residències.

A més, a L’Eliana hi ha una vintena de dones que a les seues cases estan cosint màscares gràcies al material que els proporcionen l’Associació de Comerç, l’Ajuntament de L’Eliana i la pròpia Mancomunitat Camp de Túria.

Per part seua, l’Associació de Comerciants i Professionals de Vilamarxant també està construint viseres protectores. Disposen de 3 màquines d’impressió 3D que van a ple rendiment tots els dies per a fabricar més pantalles de protecció.

Des de l’Associació de Comerciants de Casinos també estan confeccionant bates de protecció que seran cedides a l’Hospital de Llíria. I des de la Federació del Comerç de Llíria ha repartit entre el seu comerç associat pantalles protectores per a evitar la propagació del COVID-19 i protegir més si cap als treballadors que es troben en primera línia també.

En definitiva, les associacions de comerciants treballen conjuntament per a compartir idees, intercanviar contactes de proveïdors i aconseguir així ajudar a contenir al virus i entre tots i totes aconseguir acabar amb ell.

Un grup de l'Eliana 

Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :