Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Eliana vol omplir els carrers i balcons de cors el diumenge, "Día de la mare"


L'àrea municipal d'Educació proposa a la ciutadania una sèrie d'accions per a recordar a les mares el molt que les hi vol fent, des de casa, un especial “Dia de la mare”.

L'actual crisi mundial provocada pel COVID-19 impedirà que es reunisquen, però no que se celebre, el diumenge 3 de maig, el “Dia de la mare”. La Regidoria d'Educació presenta, enguany, una alternativa al tradicional regal que preparen els xiquets i xiquetes a les escoles del municipi recordant a les mares el seu agraïment i amor des de la seua llar.

Es tracta d'una iniciativa diferent en la qual s'ensenya a dibuixar i decorar cors sense plantilles o de cartó 3D amb llums, flors, etc. per a penjar-los amb cadenes de colors als balcons, portes i façanes en els diferents habitatges de l'Eliana, convertint-se en una forma diferent de dir “Et vullc, mamà”.
D'altra banda, quan la situació es normalitze, els cors passaran a decorar l“Arbre de la vida”. La Regidora d'Educació, Eva Santafé, convida a tots els veïns i veïnes de l'Eliana a participar en l'activitat i a brindar-los l'aplaudiment de les 20.00 també a elles, en un dia tan especial, on ha volgut recordar que” ara les mares, a més, estan fent l'esforç de ser professores, pedagogues, músiques, cuineres, lectores, etc. i s'ho mereixen tot”.Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :