Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana vol omplir els carrers i balcons de cors el diumenge, "Día de la mare"


L'àrea municipal d'Educació proposa a la ciutadania una sèrie d'accions per a recordar a les mares el molt que les hi vol fent, des de casa, un especial “Dia de la mare”.

L'actual crisi mundial provocada pel COVID-19 impedirà que es reunisquen, però no que se celebre, el diumenge 3 de maig, el “Dia de la mare”. La Regidoria d'Educació presenta, enguany, una alternativa al tradicional regal que preparen els xiquets i xiquetes a les escoles del municipi recordant a les mares el seu agraïment i amor des de la seua llar.

Es tracta d'una iniciativa diferent en la qual s'ensenya a dibuixar i decorar cors sense plantilles o de cartó 3D amb llums, flors, etc. per a penjar-los amb cadenes de colors als balcons, portes i façanes en els diferents habitatges de l'Eliana, convertint-se en una forma diferent de dir “Et vullc, mamà”.
D'altra banda, quan la situació es normalitze, els cors passaran a decorar l“Arbre de la vida”. La Regidora d'Educació, Eva Santafé, convida a tots els veïns i veïnes de l'Eliana a participar en l'activitat i a brindar-los l'aplaudiment de les 20.00 també a elles, en un dia tan especial, on ha volgut recordar que” ara les mares, a més, estan fent l'esforç de ser professores, pedagogues, músiques, cuineres, lectores, etc. i s'ho mereixen tot”.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon