Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana incorpora tres nous agents a la Policia Local

Amb aquestes noves incorporacions la plantilla de l'Eliana compta des de hui amb 28 agents.

La plantilla de la Policia Local de l'Eliana es veu incrementada des de hui amb la incorporació de tres nous agents. Hui han començat a treballar i l'alcalde, Salva Torrent, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Vicente Zamora, han tingut l'oportunitat de conéixer-los personalment en les instal·lacions policials i donar-los la benvinguda al cos.

Els tres agents interins desenvoluparan una labor de vigilància i ordenació del trànsit i formaran part de la plantilla per un màxim de dos anys, encara que el regidor Vicente Zamora ha anunciat que les tres places es cobriran abans de transcorregut aqueix termini mitjançant concurs oposició. Amb aquestes incorporacions, la plantilla de la Policia Local de l'Eliana compta en l'actualitat amb 28 agents.

Els tres nous policies ja han tingut oportunitat d'exercir anteriorment en altres municipis, per la qual cosa no sols compten amb la formació adequada sinó també amb experiència en labors policials, amb el que aquesta incorporació suposarà una notable millora en la qualitat del servei que ofereix el cos les 24 hores de tots els dies de l'any.

Per a l'acalde Salva Torrent, “el que es persegueix des de l'Ajuntament és oferir al servei de la ciutadania una policia preventiva i de proximitat, i aquestes incorporacions ens ajudaran a millorar aqueix servei tan necessari en aquests dies extraordinàriament complicats que ens ha tocat viure”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon