Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Associació l’ElianaVol enviarà lots de productes bàsics per als camps de refugiats de Grècia


Oli, sopes, llegums i altres aliments arribaran a camps de refugiats de Grècia per a ajudar a les persones que han vist empitjorar la seua situació pel Covid-19.

L'associació local L’ElianaVol ha comprat un lot de productes bàsics per a enviar als campaments de refugiats a Grècia. En total s'enviaran 800 quilos de menjar consistents en oli de gira-sol, cigrons cuits, tomaca fregida, sopes de sobre i puré de creïlles. A més han donat a l'associació 600 kg d'arròs. Dilluns passat es va tancar el contenidor i es carregarà en un vaixell, anomenat Thalasa, al començament del mes de maig. 

L'Ajuntament de l'Eliana, ha tendit la mà a aquesta acció solidària aportant el magatzematge de les caixes d'aliments en l'edifici de la Policia Local i oferint el transport d'aquests productes bàsics per a fer-los arribar a la seua destinació. 

La regidora de Voluntariat, Cristina Díaz, ha reiterat el suport que el Consistori ofereix a totes les organitzacions i associacions solidàries i les ha qualificades com a “peça clau en la cooperació amb les zones del món més desfavorides, que a la seua situació extrema ara han de sumar totes les dificultats que comporta la pandèmia”.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon