Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana modifica el calendari fiscal del 2020 pel COVID-19

L'Eliana:
L'Ajuntament de l'Eliana ha aprovat aquesta setmana la modificació del calendari fiscal per a l'any 2020 amb l'objectiu de garantir i facilitar als contribuents el compliment dels seus deures tributaris i pal·liar, en la mesura que siga possible, els efectes de la pandèmia provocada pel COVID-19.
D'aquesta forma, el termini per a pagar l'Impost de Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM), que es va iniciar el passat 16 de març i haguera finalitzat el mes de juny, s'amplia fins al pròxim 17 d'agost. En aquest sentit, els rebuts domiciliats es modifiquen també i passaran al càrrec el 24 de juny, en compte del 24 d'abril previst.
Per part seua, els rebuts no domiciliats de la Taxa d'Entrada de Vehicles (GUAL) així com el termini únic de la Taxa de Gestió de Residus (TGR) i dels IBI rústic i urbà, que poden liquidar a partir del pròxim 17 de juny, s'ampliaran durant dos mesos fins al 17 de novembre. Mentrestant, els rebuts domiciliats es passaran al càrrec el 29 de setembre, en lloc del 29 de juliol.
No patiran canvis no obstant això els rebuts domiciliats ajornats tant d'IBI rústic i urbà com de la Taxa de Residus. Així, com és habitual el primer venciment es carregarà en compte l'1 de juliol, el segon l'1 de setembre i el tercer l'1 de novembre.
Per part seua, l'Impost sobre Activitats Econòmiques (IAE) es manté d'igual forma de l'1 de setembre a l'1 de desembre i passant el càrrec dels rebuts domiciliats el 15 d'octubre.
No obstant això, els contribuents que ho requerisquen podran sol·licitar pròrroga, ajornament o fraccionament de qualsevol dels impostos i taxes, tal com recull l'Ordenança General de Gestió, Recaptació i Inspecció dels Tributs Locals.
L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha declarat que aquests canvis permetran reduir la pressió fiscal sobre les famílies elianeres durant els pròxims mesos i ha anunciat que l'Ajuntament “està treballant per a adoptar noves mesures de caràcter econòmic que vinguen a completar les altres 20 aprovades ja la setmana passada”.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon