Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Ajuntament encarrega la realització de proves del virus per a la plantilla municipal

Llíria:

L'Ajuntament de Llíria està fent des d'este dijous les proves per a detectar el Covid-19 entre el personal municipal que està prestant serveis essencials durant tota la crisi sanitària. Està previst que es realitzen quasi 120 tests des de hui i fins al dilluns.

El regidor de Recursos Humans, Francesc Fombuena, ha explicat que des del consistori “s'ha encarregat la realització de la proves del coronavirus als empleats i empleades municipals que continuen desenvolupant la seua activitat de cara al púbic i acudeixen presencialment als seus llocs de treball. D'esta manera, es pretén garantir la seua seguretat i la de les persones que reben els seus serveis, i evitar així la propagació de virus entre els professionals dels serveis essencials”.

Per part seua, l'alcalde de Llíria, Manolo Civera, ha assenyalat que estes proves “seran prioritàries, com a mesura preventiva, per als col·lectius que poden estar exposats al contagi o puguen haver tingut contacte amb persones contagiades. El principal objectiu del Govern municipal és vetlar per la seua salut i també que el virus no impedisca la prestació d'estos serveis essencials”.

Els treballadors i treballadores a les quals es faran les proves pertanyen a la Policia Local, tot el personal adscrit actualment a Serveis Socials, brigades, cementeri, vigilants urbanístics i manteniment d'instal·lacions esportives.

Per a concloure, el primer edil , ha volgut ressaltar i agrair “la gran labor que està duent a terme tota la plantilla municipal, que ha permés que l'Ajuntament de Llíria siga una administració que haja continuat treballant adaptant-se de manera molt ordenada a les circumstàncies de la pandèmia”.
Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :