Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament encarrega la realització de proves del virus per a la plantilla municipal

Llíria:

L'Ajuntament de Llíria està fent des d'este dijous les proves per a detectar el Covid-19 entre el personal municipal que està prestant serveis essencials durant tota la crisi sanitària. Està previst que es realitzen quasi 120 tests des de hui i fins al dilluns.

El regidor de Recursos Humans, Francesc Fombuena, ha explicat que des del consistori “s'ha encarregat la realització de la proves del coronavirus als empleats i empleades municipals que continuen desenvolupant la seua activitat de cara al púbic i acudeixen presencialment als seus llocs de treball. D'esta manera, es pretén garantir la seua seguretat i la de les persones que reben els seus serveis, i evitar així la propagació de virus entre els professionals dels serveis essencials”.

Per part seua, l'alcalde de Llíria, Manolo Civera, ha assenyalat que estes proves “seran prioritàries, com a mesura preventiva, per als col·lectius que poden estar exposats al contagi o puguen haver tingut contacte amb persones contagiades. El principal objectiu del Govern municipal és vetlar per la seua salut i també que el virus no impedisca la prestació d'estos serveis essencials”.

Els treballadors i treballadores a les quals es faran les proves pertanyen a la Policia Local, tot el personal adscrit actualment a Serveis Socials, brigades, cementeri, vigilants urbanístics i manteniment d'instal·lacions esportives.

Per a concloure, el primer edil , ha volgut ressaltar i agrair “la gran labor que està duent a terme tota la plantilla municipal, que ha permés que l'Ajuntament de Llíria siga una administració que haja continuat treballant adaptant-se de manera molt ordenada a les circumstàncies de la pandèmia”.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon