Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Vilamarxant es bolca a lluitar contra la crisi sanitària provocada pel Coronavirus

Vilamarxant:

De manera periòdica i diària, les brigades de neteja municipals, amb ajuda de voluntaris, netegen i desinfecten el nucli urbà així com els diferents nuclis d'habitatges disseminats repartits al llarg del terme municipal. També el polígon industrial d’Enchilagar del Rullo.

Els llocs de més afluència de gent durant l'estat d'alarma també estan sent objectiu de les brigades municipals i de la Unitat d'Emergències de l'Estat (UME). Així mateix, també es realitzen neteges amb polvoritzadors de tots els racons dels carrers del nucli urbà.

D'altra banda, la Corporació Municipal ha aplicat les restriccions i els serveis mínims a l'Ajuntament per a complir amb els Reials decrets del Govern Estatal. D'esta forma, s'ha limitat l'accés dels treballadors municipals als seus llocs de treball habituals perquè realitzen la feina de casa de manera telemàtica i continuen oferint els serveis principals a la ciutadania.

En esta línia d'actuació, és important destacar el telèfon d'atenció psicològica als veïns de Vilamarxant perquè puguen consultar dubtes i resoldre problemes amb professionals.

Finalment, tots els grups polítics amb representació en el Ple de l'Ajuntament van arribar a un acord per a suspendre el Ple del mes de març i van oferir el seu suport per a dur a terme les tasques necessàries per a lluitar contra el virus que està atacant a la població.

D'esta manera, l'equip de govern, format pel Partit Popular i Ciutadans, va rebre el suport unànime tant del PSOE com de Compromís per a dur a terme qualsevol iniciativa necessària per a lluitar contra el virus que està atacant a la població.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon