Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Ajuntament de Benaguasil repartirà a través del Banc d'Aliments 45 menús diaris durant la crisi del COVID-19


El benestar i suport a les persones ha sigut sempre una constant per al govern municipal de Benaguasil. Des que va començar l'Estat d'Alarma s'ha incrementat el suport a les famílies en risc d'exclusió social a través dels serveis socials que dirigeix Carlos Bosch. En paraules del regidor “són moments molt durs per a les famílies i com sempre, hem volgut que la nostra resposta siga ràpida, pròxima i anteposant sempre a les persones i més encara aquelles que manquen de suport familiar”.

Des del departament s'estan coordinant les ajudes a famílies, majors i persones dependents. Així mateix, s'han redoblat esforços per a ampliar l'ajuda a través d'entitats com a Banc d'Aliments o Càritas Benaguasil.

L'Ajuntament de Benaguasil ha atés més de 1200 trucades telefòniques des del principi de la crisi del COVID-19, s'atenen diàriament a més de 75 persones majors i/o dependents que viuen soles per a ajuda d'alimentació i productes de farmàcia i també s'estan dedicant esforços a iniciatives per als més xicotets de la casa com el diploma i detall d'aniversari.

Carlos Bosch ha volgut agrair el treball que estan realitzant des del seu departament tots els tècnics i també al conjunt de voluntaris, policies locals i a la resta de l'equip de govern la seua col·laboració i suport en uns moments on l'àrea de benestar social juga un paper fonamental de suport a les famílies de Benaguasil

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :