Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La web de la Mancomunitat posa a disposició de treballadors i empreses un apartat de teletreball


El teletreball s'ha convertit en l'alternativa al treball presencial

L'acabada d'estrenar pàgina web de la Mancomunitat Camp de Túria, que s'ha adaptat per complet a les noves necessitats dels veïns i veïnes de la comarca a causa de la crisi sanitària provocada pel COVID-19, disposa d'un apartat especial per al Teletreball.

Conscient del repte que suposa per a la societat en general adaptar-se a la nova realitat i més encara a un teletreball quasi inexistent fins a hui, la Mancomunitat ha fet l'esforç d'aglutinar en la seua pàgina web recursos i aplicacions informàtiques que faciliten esta nova manera de treballar.

Els treballadors i treballadores de Camp de Túria poden trobar en la pàgina una sèrie de documents que ofereixen consells bàsics perquè el teletreball a casa siga tot un èxit. També poden trobar referència a la importància de la ciberseguretat.

A més, posem a la disposició de les empreses els recursos que ens ofereixen les aplicacions informàtiques per a mantenir l'ordre amb l'equip des de la distància. Es pot trobar informació sobre com fer reunions grupals, programes ofimàtics i d'arxius en el núvol, aplicacions d'organització i planificació i també programes de control remot.

En definitiva, la pàgina web pretén oferir un ampli ventall de possibilitats que milloren l'organització i la comunicació per a totes aquelles empreses que estan oferint els seus serveis però tenen al seu equip teletreballant des de casa.

Tota la informació està disponible en la pàgina web www.mancomunitatcampdeturia.es


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon