Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La UME oferix formació sobre tasques de desinfecció a personal de l'Ajuntament de Llíria

Llíria:

Personal del III Batalló d'Intervenció en Emergències de la UME ha oferit hui a Llíria una acció formativa sobre actuacions de desinfecció. En l'activitat han participat la regidora de Neteja Viària Consuelo Morató, tècnics municipals, treballadors de les brigades del consistori edetà, així com d'altres municipis de la zona.

A més de la metodologia en les tasques de desinfecció, la Unitat Militar d'Emergències ha transmés també nocions sobre l'ús dels equips de protecció individuals (EPIs).

Tot això ha servit per a compartir experiències entre els assistents i per a reforçar la preparació del personal de l'Ajuntament de Llíria en estes qüestions per a fer front a la propagació del virus. En este sentit, els representants municipals també han rebut les felicitacions dels efectius de la UME pel “bon treball realitzat fins al moment”.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon