Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona fa proves COVID als treballadors municipals que fan treball presencial

Aquest dilluns ha començat el repartiment de mascaretes en les farmàcies de La Pobla per a majors i persones vulnerables.

 L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona realitzarà proves de COVID-19 als treballadors del consistori que es troben més exposats. El test es farà a prop de setanta treballadors que no estan acollits al teletreball i que fan el seu treball de manera presencial.

La prova de COVID-19 la realitzaran en primer lloc els policies locals que treballen aquesta setmana, protecció civil, l'atenció domiciliaria de lloa Serveis Socials, conserges, l'Oficina d'Atenció al Ciutadà i aquell personal que està treballant de manera diària en els edificis municipals.

Les proves es realitzaran entre dimarts i dimecres a través de l'empresa SERMESA, responsable de la salut dels treballadors, i serà un test ràpid, que consisteix en una analítica per a comprovar si s'han generat anticossos per haver superat la malaltia, si es té activa o per contra no s'ha estat en contacte amb el virus.

L'alcalde de sa Pobla ha assenyalat que les proves de COVID-19 no eren possibles fins ara, però atés que l'empresa SERMESA ja disposa de material per a fer-les “l'objectiu de l'Ajuntament és que es puguen fer a tots aquells empleats públics que es troben en primera línia de treball per a ajudar a contindre el virus i que les persones estiguen treballant amb seguretat”.

Garcia ha demanat a la portaveu popular, Mari Carmen Contelles, que abandone el populisme en què porta instal·lada des de fa anys i que amb aquesta situació tan greu per a la salut dels veïns aportació alguna cosa en comptes de restar. L'alcalde ha assenyalat que a cada mesura que es pren per part del govern i es comunica a l'oposició, “Contelles està presentant-la com una iniciativa pròpia però portada a extrems no realitzables”.

En aquest sentit, l'alcalde assenyala que repartir màscares a tots en un municipi amb les característiques de sa Pobla no és factible, ni té molt de sentit repartir-les i no reposar-les quan és material d'usar i tirar. Des de sa Pobla s'estan repartint milers de màscares a sectors com el comerç, transport i serveis bàsics empreses que han de treballar.

Tampoc  troba coherent que el PP “demane test per a tota la població quan se sap que no és una prova que es trobe en el mercat grans quantitats i lamenta l'afany de protagonisme de Contelles en comptes d'un esperit col·laborador com si està mostrant el PP en altres municipis”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon