Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Carnisseria de l'Osito cobreix amb els seus productes les necessitats bàsiques de famílies vulnerables de l'Eliana


La Regidoria de Polítiques Socials distribueix desenes de peces càrnies a 30 llars des de l'inici de la pandèmia.

La Carnisseria de l'Osito s'ha bolcat, des de l’inici de la pandèmia provocada pel Covid-19, amb els veïns i veïnes de l'Eliana oferint els seus productes de manera solidària perquè totes les famílies en risc d'exclusió i especialment afectades per la crisi, puguen tindre cobertes les necessitats alimentària bàsiques.

La pròpia empresa elabora, en funció dels membres de cada unitat familiar, els packs d'aliments carnis dels beneficiaris i fins i tot compta amb servei a domicili per a fer-li-ho arribar a les cases d'aquells que no puguen recollir-ho. De moment, més de 30 llars s'han beneficiat d'aquesta iniciativa voluntària que es coordina a través de Serveis Socials, que determina els requisits que han de complir els candidats a optar a aquesta ajuda. 

La Regidora de Polítiques Socials, Mª José Valenzuela, ha posat en valor la generositat que comerciants, banc d'aliments i altres sectors estan tenint amb els col·lectius més desfavorits del municipi i assegura que “aquesta situació sobrevinguda se supervisa rigorosament pels Serveis Socials sense límits o màxims ni de dies ni de productes perquè totes les famílies en risc d'exclusió puguen tindre cobertes les necessitats bàsiques durant la pandèmia”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon