Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El veïnat de L'Eliana rebrà màscares en la bustia per part de l'Ajuntament, primer els majors de 65 anys

La primera fase, que s'ha iniciat aquest divendres, està dirigida a veïns i veïnes majors de 65 anys que viuen sols.

Després del repartiment de més de 6.000 màscares en parades de metro i bus de la localitat destinades treballadors que s'ha dut a terme aquesta setmana, l'Ajuntament de l'Eliana ha iniciat aquest divendres una campanya de bustiada que arribarà a les llars de 537 persones majors de 65 anys que viuen soles. L'objectiu d'aquesta acció és protegir i previndre possibles contagis del COVID-19, en primer lloc, a la població de major risc. 

A partir del dilluns arrancarà la segona fase de la distribució de màscares higièniques, que inclourà als més de 6.000 veïns i veïnes que conviuen en la seua unitat familiar amb persones majors de 65 anys, mentre que al llarg de la setmana vinent es completarà la totalitat de la població de l'Eliana.
Les màscares, que són reutilitzables, es depositaran en les bústies a través d'un sobre i estaran acompanyades d'una carta signada per l'alcalde, Salva Torrent, en la qual es recorda que la millor prevenció és sempre quedar-se a casa. Juntament amb l'escrit s'agregaran també les instruccions per a mantindre aquests elements de protecció nets i desinfectats.

El primer edil ha convidat a elianers i elianeres a consultar amb freqüència les seues bústies durant els pròxims dies per a disposar d'elles com més prompte millor i ha recordat que, davant qualsevol urgència, es poden aconseguir de manera  puntual a través dels Serveis Socials en el telèfon 96 275 80 30 (extensions 503 o 504) o el correu electrònic derechossociales@leliana.es. “Des del consistori continuem en la nostra obstinació de detindre i minimitzar els efectes d'aquesta pandèmia, i amb el 100% de la població protegida, i sense descurar les mitjanes higièniques, estarem en millors condicions de fer-li front i aconseguir-ho”, ha afirmat Torrent.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon