Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Els treballadors públics de l'Eliana que s'enfronten a la crisi sanitària reben serveis de benestar de una de les empreses del sector local

Ayurveda Lifestyle brinda un mes gratis de classes de ioga i meditació i un massatge antiestrés a sanitaris, Policia local i personal de l'Ajuntament que ha treballat atenent la ciutadania durant l'Estat d'Alarma. 
       
La solidaritat del poble de l'Eliana ha quedat palés en nombroses ocasions des que es deslligara la crisi provocada per la pandèmia del Covid-19. Una vegada més, una empresa local s'ha posat al servei dels qui estan combatent la malaltia des de primera línia de batalla, posant en risc la seua pròpia seguretat personal. El centre de benestar Ayurveda Lifestyle, ha volgut contribuir a la superació d'aquesta crisi oferint un mes gratis de classes de ioga i meditació i un massatge antiestrés de 30 minuts per a tots els sanitaris Policia local i personal de l'Ajuntament que ha treballat atenent la ciutadania durant l'Estat d'Alarma. Aquest oferiment estarà disponible per als "guerrers del coronavirus" fins al pròxim 31 de desembre des del dia que el Ministeri de Sanitat declare Espanya lliure d'aquesta pandèmia. 
El centre basa la seua filosofia en el sistema curatiu utilitzat a l'Índia fa més de 5000 anys, la medicina Ayurveda. La seua filosofia es basa a través de la cura de la salut, perquè no hi ha bellesa sense benestar o no hi ha bellesa sense salut. Per a això, realitzen una anàlisi exhaustiva del client per a conéixer el seu tipus psicofisiològic constitucional i després s'aplica el mètode de curació aiurvèdica.
L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha mostrat públicament la seua gratitud a la direcció i l'equip del centre, com a senyal de reconeixement al seu gest de generositat i solidaritat. “És una sort el poder comptar amb elianers i elianeres sempre disposats a ser generosos i poder oferir els seus serveis al personal sanitari, Policia Local i altres treballadors públics del consistori que han atés les demandes i necessitats de la ciutadania durant aquesta pandèmia” ha explicat el primer edil.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :