Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Taller d’Ocupació 'Bany de Sant Vicent' continua la seua activitat formativa de manera online

Llíria:

El Taller d'Ocupació 'Bany de Sant Vicent', promogut per l'Ajuntament de Llíria i cofinançat per Labora i el Ministeri de Treball, ha continuat la seua activitat formativa de manera online per la situació decretada per l'Estat d'Alarma. Esta era impartida a un total de 30 persones al Centre Cívic El Prat, en les especialitats d'obra, jardineria i soldadura.

Quan la Conselleria d'Ocupació va fer oficial la suspensió de les classes presencials de tots els programes de formació, es va donar l'opció als centres d'articular altres sistemes de docència a distància o de teleformació.

D'esta manera, l'equip directiu i docent del Taller d’Ocupació de Llíria, davant la necessitat de continuar impartint els certificats, ha posat en marxa els recursos necessaris per a poder realitzar la formació didàctica a distància. Per a això, s'estan utilitzant diverses aplicacions de missatgeria, videoconferències i de formació per a realitzar classes virtuals, resoldre dubtes o tutoritzar l'aprenentatge.

L'edil de Foment Econòmic, Joanma Miguel, ha volgut destacar que l'alumnat del centre “ha mostrat un gran interés i compromís en les tasques assignades en línia, i encara que en alguns casos les seues competències digitals eren molt limitades, amb esforç i pràctica van millorant cada dia i resolent les dificultats”.

Igualment, ha valorat el treball del professorat “en la cerca contínua de mètodes perquè l'alumnat seguisca motivat, s'adapte fàcilment a les circumstàncies i puga aprendre millor els continguts teòrics dels certificats”.

“Quan siga possible, en coordinació amb Labora, i amb totes les mesures de seguretat pertinents, es reprendrà la formació pràctica que té paper fonamental en estos tallers i el marc d'actuació principal del qual és el condicionament dels serveis públics del parc de Sant Vicent”, ha assenyalat el regidor.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon