Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El president de la Diputació i la diputada de Benestar visiten l'Hospital Psiquiàtric de Bétera i el nou pavelló

El responsable del centre, Toni Pla, explica a Gaspar i Sarrión les mesures de prevenció davant l'amenaça de la COVID-19 i mostra l'estat del pavelló condicionat i cedit a la Generalitat per al seu possible ús durant la pandèmia

24/abril/2020.- El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, i la diputada de Benestar Social, Pilar Sarrión, han visitat este divendres les instal·lacions del complex de l'Hospital Psiquiàtric de Bétera, propietat de la corporació provincial, per a interessar-se per l'estat de salut dels pacients davant l'amenaça de la COVID-19.

Gaspar i Sarrión han sigut rebuts pel director d'Infermeria i actual responsable del centre, Toni Pla, qui els ha actualitzat la situació en la qual es troben els interns en el context actual de crisi sanitària per la qual travessa la Comunitat i el país.

Pla ha explicat als responsables provincials les mesures extraordinàries adoptades el mes de març abans de la declaració de l'estat d'alarma, que fins ara han aconseguit que no s'haja registrat cap positiu entre pacients i personal sanitari, adoptant-se tan sols mesures d'aïllament preventiu en alguns casos puntuals.

El president i la diputada de Benestar han aprofitat la visita al complex sanitari de Bétera per a recórrer les instal·lacions del pavelló A, recentment condicionades i cedides a la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives per a la seua possible utilització durant la pandèmia del coronavirus.

El president, Toni Gaspar, ha mostrat durant la visita el seu agraïment al personal sanitari per “l’esforç i la professionalitat durant esta crisi inesperada i desconeguda que ha permés cuidar de manera exemplar als pacients interns”, afectats en la seua majoria de trastorns mentals. 


   
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon