Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El municipi de Serra cus 3000 màscares per als seus veïns

L'Ajuntament de Serra continua coordinant la confecció de màscares per part de veïnes voluntàries de la localitat i el seu posterior repartiment per a arribar a tot el veïnat. A les quatre persones que inicialment van començar a cosir màscares, s'han unit tres més. En total, ja són set les dones que des de les seues cases estan elaborant màscares per a repartir a la població.

Les primeres 500 màscares realitzades ja s'han repartit entre veïns majors de 65 anys i col·lectius vulnerables a través del servei "l’Ajuntament amb  Tu". Una línia de telèfon que funciona de dilluns a diumenge i que atén les necessitats dels majors des de l'inci de la crisi. Un servei que acosta la compra, productes de farmàcia, màscares i necessitats bàsiques a les persones que no poden eixir de casa.
A partir del dimarts es repartiran altres 700 màscares més fins a arribar a les 3000 unitats que tenen previst confeccionar des de casa les set dones amb les seues màquines de cosir.

Per a això, el consistori ha comprat teixit amb el qual s'elaboren les màscares quirúrgiques perquè l'equip coordinat per Yolanda Garay puga confeccionar les màscares i que arriben a tots els veïns .
“Aquest grup de dones són un exemple per a tots“ comenta l'alcaldessa, Alicia Tusón i afig “Són el clar exemple de junts som més forts i podrem superar aquesta crisi.

Estem treballant des del minut zero per a superar units aquests moments tan difícils”

 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon